Selecteer een pagina

Exposure in the media

De onderstaande videobeelden geven een impressie van de internationale activiteiten van OSP voor de Nederlandse overheid sinds 2015.

Senatoren uit de VS leren in Valkenburg over water

Augustus 2023, Congresleden uit Florida, New York en North Carolina bezochten o.a. Valkenburg om te leren van de Nederlandse aanpak van hoogwater. Burgemeester Daan Prevoo gaf de Amerikaanse delegatie een rondleiding door de straten die vier dagen geleden nog blank stonden. Vanuit de Nederlandse ambassade in Washington DC was Saskia Pardaans mede verantwoordelijk voor het bezoek van de delegatie van Amerikaanse congresleden aan Nederland. Het verslag is gemaakt door de Limburgse zender L1mburg en is te bekijken via deze link.

New York Water Week

Van 18-24 maart 2023 vond de New York Water Week plaats naast UN Water Conference, de eerste in zijn soort sinds 1977. De New York Water Week bood ondernemers, ngo’s, kennisinstellingen, vertegenwoordigers van steden en de jeugd de kans om kennis en oplossingen te delen.

Tijdens de NYWW was Saskia Pardaans verantwoordelijk voor het High Level Water Innovation and Business event en twee veldbezoeken. De veldbezoeken zijn georganiseerd in samenwerking met het NY Department of Environmental Protection en de NY Metropolitan Transportation Authority.

De video is een compilatie van beide veldbezoeken.

Netherlands Business Support Office, why Texas?

De video Why Texas is gemaakt om Texas te promoten in Nederland. Texas is niet de eerste locatie waar ondernemers aan denken als ze naar Amerika willen. Het doel was enerzijds om het stereotype beeld dat men heeft over Texas weg te nemen en anderzijds om de mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers onder de aandacht te brengen. Het idee en het script zijn bedacht door Saskia Pardaans. De video is gemaakt in samenwerking met VideoEnvy.

5 vragen

5 Vragen is een podcast van de Nederlandse Ambassade in Washington DC, waar mensen uit het diplomatieke netwerk in de Verenigde Staten worden geïnterviewd aan de hand van 5 vragen.