Selecteer een pagina

Interim Management

Specialistische interim-professionals zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds vaker schakelen organisaties externe professionals in voor specifieke opdrachten of projecten, waarvoor zij zelf de kennis of capaciteit niet in huis hebben.

Dit is niet zo gek, want voor veel organisaties is het praktisch onmogelijk om alle specialismen zelf in huis te hebben.

“Inzicht zonder handeling, brengt geen verandering.”

Onze expertise is gericht op:

• Marketing en communicatie
• Sales
• Klantgerichtheid
• Business development
• Veranderingstrajecten
• Projectmanagement

Daarnaast kan er altijd een situatie ontstaan waarbij er een directe noodzaak is om een tijdelijke positie in te vullen. Dit kan ontstaan door een capaciteitsbehoefte bij vervanging van een collega of bij langdurige ziekte of zwangerschapsverlof.

Bovendien krijgen organisaties die in beweging zijn vaak te maken met een behoefte voor externe ondersteuning in een bepaald veranderingsproces. Op dat moment is er behoefte aan ervaring en een nieuwe frisse kijk op zaken. Een objectieve buitenstaander die vooruit kijkt in plaats van naar het verleden. Iemand die objectief de situatie analyseert en beoordeelt. Iemand die het vertrouwen van medewerkers en teams kan opbouwen en een verandering kan borgen.

Naast deskundigheid is dus ook snelheid van belang.

OSP biedt passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.